Aтелие TAILOR ще участва в “Моден салон за Абитуриенти” в музей “Земята и хората” от 24 до 28 януари 2024 год.

ателие TAILOR ще представи нова колекция бални рокли 2024 в “Моден салон за Абитуриенти" в гр. София

Aтелие TAILOR ще представи нова колекция бални рокли 2024 в “Моден салон за Абитуриенти” в гр. София

Здравейте, скъпи бъдещи абитуриентки!

Заповядайте на живо да се насладите на нашата неповторима колекция бални рокли за 2024 година! Това събитие е част от вълнуващия “Моден салон за Абитуриенти”, който ще се състои от 24 до 28 януари 2024 г. в Национален музей “Земята и хората” в гр. София.

Пригответе се за едно незабравимо модно приключение, където ще можете не само да разгледате, но и да се докоснете до света на висшата мода. Нашият талантлив екип ще бъде на разположение, за да ви предложи индивидуални съвети и да ви помогне да намерите перфектната рокля за вашия бал.

Ателие TAILOR – символ на луксозната дизайнерска мода, ще представи своите изискани творения. Вземете участие в този ексклузивен събитие и открийте роклята, която ще ви направи звезда на бала!

Не пропускайте този уникален шанс да станете част от елита на модата и да изберете тоалета, който ще отбележи един от най-специалните ви моменти. Очакваме ви в музей “Земята и хората” през януари за едно незабравимо модно изживяване, което ще остави траен отпечатък във вашето сърце и стил.

Сърдечно ви каним на “Моден салон за Абитуриенти” – там, където вашите мечти се превръщат в реалност.

 

Разгледай моделите

 

Ателие TAILOR е новият носител на приза “Best brand” 2023

Дизайнер и моделиер на бранда е Румяна Иванова – магистър по моден стайлинг и носител на титлата Мисис България – Европа 2023 год.

С нетърпение очакваме да се срещнем с вас и да ви помогнем да намерите вашата мечтана рокля!

С творчески поздрави,

Екипът на Ателие TAILOR

 

Полезни връзки

Разгледайте дизайнерска колекция “Women is a Passion 2024”

Последвайте aтелие Tailor в Facebook и Instagram

Повече информация за изложението – abiturientibg.com

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването ви при сърфиране, да предоставяме персонализирани реклами или съдържание и да анализираме нашия трафик. Щраквайки върху „Приемам всички“, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна.